NORDBORG PIZZA

Recentreview


4 stjerner ud af 1460 anmeldelser

Alle anmeldelser kommer fra JUST EAT kunder, som har bestilt fra Nordborg Pizza. Vil du vide mere? Få mere at vide

13 jun 2024 at 20:41 Rigtig god pizza
9 jun 2024 at 8:29 Var i god tid for afhentning, pizza var lunken, havde ligget på ovnen i nogen tid.
5 jun 2024 at 19:40 Vi bestilte 3 1/2 kyllinger med pommes…..kyllingerne havde fået alt for meget, der var ikke meget kød der var godt at spise…plejer ellers altid at være godt
4 jun 2024 at 20:21 Fin pizza
31 maj 2024 at 20:03 Ankom 35 minutter for sent, og med dressingen i en sø i midten, men bortset fra det, var det en god, sprød og varm pizza
30 maj 2024 at 21:27 Virkelig dårlig oplevelse.. vi prøvede efter lang tid at bestille til levering og igen er det som i ingen respekt har overfor andre mennesker der bestiller til et bestemt tidspunkt. Maden smagte ok.. men der var flere fejl i bestillingerne
29 maj 2024 at 21:33 Fin rullekebab
26 maj 2024 at 20:56 Super lækkert som altid
26 maj 2024 at 20:23 Fin rullekebab
20 maj 2024 at 20:54 Bestilte 2 ens kyllingeruller med ekstra ananas og rød peber. Desværre var der kun den ene rulle der indholdt ekstra men jeg betalte for samme pris for begge. Øv øv
15 maj 2024 at 13:55 Super lækkert som altid
9 maj 2024 at 19:56 Super hurtig levering. Burger ligeså kold som sodavanden der kom med. Forkert sodavand. Ikke den man havde bestilt. Havde ikke tid til at klage da jeg skulle kører et Dj show kort efter.